Het wordt stil in Rotterdam !

 

Deze dynamische  stad krijgt mogelijk als eerste gemeente in Nederland een volledig elektrische taxipark. Aansluitend op de milieu aanpassingen  voor het centrum, is dit dan ook een logisch gevolg. Rotterdam  is mooi, maar het kan altijd  beter. Ja tog !  Nie tan ??

Met deze gedachte  is de opzet van een heus elektrische taxicentrale voor het publieks vervoer  in en om het centrum  dan ook haast een must geworden voor een wereldstad met allure.  Nu reeds wordt er wereld wijd  naar de progressie van deze stad gekeken en vind overal bewondering en  navolging. Rotterdam, de havenstad van weleer is  wereld stad van nu !!

stationsplein MICK9348 1300

 

Alles bij elkaar zouden er zo'n 40 â 50 elektrische auto's moeten komen, die (vanwege de beperkte aktieradius van de voertuigen) vooral in de stad zelf gaan rijden. Geruisloos, stil  en  milieu vriendelijk.  Nu reeds is er bij veel zelfstandige taxichauffeurs interesse om over te stappen op de elektrische voertuigen. De auto's zijn immers zuiniger, schoner en comfortabeler in het gebruik.

,,Die auto's rijden zo geruisloos. Voor de passagier is het drie keer fijner rijden dan in een schakelwagen. Je hebt ook dat schokken niet meer." En misschien nog belangrijker: Het wordt goedkoper voor de klant, belooft de taxiondernemer. Nu hanteren de chauffeurs op Rotterdam Centraal nog verschillende instaptarieven. ,,Wij willen een eenheidstarief voor onze centrale. Die wordt iets lager dan de eenheidsprijs, die taxi's nu rekenen." Verder denkt hij aan een vaste prijs voor ritjes naar het centrum. ,,Als je ergens in dat gebied moet zijn, betaal je zes, zeven euro. De mensen weten dan precies waar ze aan toe zijn

 

" ROTTERDAM ,een bruisende stad........ Rotterdam een schone stad ! "

Wat zijn de toekomstplannen.  

Om deze plannen te realiseren zijn vele voorstellen  onderzocht. Diverse zijn  gesneuveld en verworpen, maar de opzet krijgt nu zijn definitieve vorm. Een geheel elektrsch wagen park  voor  het centrum en omgeving. Met als vaste uitvals basis de omgeving van het Centraal station, waar  duidelijk aan passasiers zal worden aangegeven,  dat deze elektrische  stads-taxi service beschikbaar is . Want het publiek  doet mee en bepaalt op die manier ook hoe schoon en stil deze wereld stad in de toekomst gaat worden.
De techniek die het allemaal mogelijk maakt staat niet stil, maar de mensen, wij , alle Rotterdammers samen, bepalen het succes ervan. 

ERET allelektric 450

En wat is er nou mooier, dan een witte taxi met een herkenbaar groene stroom zuinigheids logo, door de stad zien rijden. Omdat we vooruit denken, en samen met u, onze reizigers, denken aan het milieu en een groene stad.

Met taxichauffeurs die een goede opleiding hebben doorlopen met SKTR diploma. Met een cursus nieuw rijden met slippen en gedrag code kunnen verstaan. En een cursus passief rijden hebben doorlopen en een bewijs van goed gedrag hebben. En zeker het ABN goed beheersen, met over het algemeen Engels als 2e taal . En een diploma hebben van EHBO met reanimatie. Dus chauffeurs die u herkend door hun uitstraling van privé chauffeurs. En dat er 50 taxichauffeurs, heren en beslist ook dames ,hun intrede doen bij een totaal nieuw taxibedrijf op Centraal Station op Rotterdam. Met een Taxi vergunning van de Gemeente Rotterdam. Zodat alle papieren makkelijk en controleerbaar zijn voor opsporingsambtenaren. Met een jaarlijks overzicht van chauffeurs en diensten aan de Gemeente Rotterdam. Er zal per maand gemeld worden aan de verkeersdienst, die bij ons werkzaam zijn. De belastingdienst zal een overzicht krijgen van werknemers en diensten. Iedereen zal de zelfde boekhouder hebben en deze bezit de kennis over taxi zaken. En zal zijn boekhouding per kwartaal moeten inleveren voor verwerking. Met een kantoor en kantine op de taxistandplaats met de nodige faciliteiten. Met veiligheid eisen die gewaarborgd zijn en geëerbiedigd zullen worden. De medewerkers (ook met een handicap of de rolstoel gebruikers) zullen het kantoor gedeelte bemannen voor de administratieve en telefonische bezigheden. Het kantoor gedeelte zal voor specifieke eisen voor deze mensen worden ingericht. Deze mensen kunnen zijn uit de UWV, Sociale Dienst of de Wajong zijn. Met de optie tot een vast dienst verband binnen het bedrijf, als daar de mogelijkheden voor zijn

Wat hebben wij u te bieden. 

  • Milieu vriendelijke Elektrische taxi's in Rotterdam.
  • Ervaren en professionele chauffeurs.
  • Onze chauffeurs krijgen een jaarlijkse taxi cursus en een EHBO cursus.
  • Vervoer op maat in Rotterdam en door geheel Nederland.
  • Alle soorten vervoer zoals regionaal en nationaal. 

 

Tevens alle taxi ritten naar de vliegvelden in Nederland en buitenland. Extra service vanuit het hotel naar alle bestemmingen. Het vervoer van personeel en directievervoer. Alle zorgvervoer hoort tot onze mogelijkheden. Altijd in concurrentie met de laagste prijs en de hoogste service. Aantrekkelijke kortingen aan onze vaste klanten kring. Eigen klanten-service volgens de wettelijke regels. 24/7 bereikbaar en geen lange wachttijden. Een kantoor ter plekke voor alle vragen en administratie.

 

Wij zoeken Chauffeurs 

met hart voor het milieu

 

aanmeldbutt

 

 

 

ERET Bedrijfsplan2016